27/7/10

Οι "κατασκηνωτές" προετοιμάζονται...

Περίπου τριάντα συμμετέχοντες της φετινής διοργάνωσης του Campus Party, που ανοίγει απόψε, καταλαμβάνουν ήδη τα περίχωρα του Μουσείου Επιστημών Príncipe Felipe της Valencia, αφού απομένουν λίγες ώρες για την επίσημη έναρξη του γεγονότος.

Φορτωμένοι με αντίσκηνα, βαλίτσες, πύργους υπολογιστών και οθόνες, οι συμμετέχοντες ψάχνουν περιμετρικά της περίφραξης για τα καλύτερα σημεία για εγκατάσταση. "Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό μέρος και να αποφύγουμε τις ουρές", εξήγησαν οι βετεράνοι κατασκηνωτές που έχουν τόση εμπειρία και ανυπομονούν για την έναρξη του show το οποίο μετατρέπει την Valencia σαν την πρωτεύουσα της τεχνολογίας για 1 εβδομάδα.


Από απόψε στις 23.30 και μέχρι την 1 Αυγούστου, περίπου 3.400 άτομα θα μαζευτούν στο Campus Party για να σερφάρουν στα 8,5 gigabytes και να παρευρεθούν στις διάφορες προγραμματισμένες παρουσιάσεις όπως το συνέδριο του ιδρυτή της Apple, μαζί με τον Steve Jobs, Steve Wozniak, ή σε αυτήν του ειδικού για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, Rubén Santamarta. Τα περιεχόμενα σχετικά με την ασφάλεια στο δίκτυο, για παράδειγμα, είναι αυτά που έφεραν τον Vicente Pau για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

Αλλά πέρα από τα εργαστήρια, τις μαγικές τάξεις και τα στρογγυλά τραπέζια, οι κατασκηνωτές παραδέχονται ότι έρχονται στο Campus για να περάσουν καλά, και να επανενωθούν με τους φίλους τους. Στην περίπτωση της Vicky και της Viana, 2 συμμετέχοντες από τη Μαδρίτη, αυτή τη βδομάδα ξεχώριζαν ανάμεσα στο κυρίως αντρικό κοινό. Επιβεβαιώνουν ότι παρόλο που ήταν συνηθισμένες να είναι από τις λίγες γυναίκες του Campus, αυτή είναι η τρίτη και τέταρτη φορά που επαναλαμβάνουν το πόσο καλά περνάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου